Milyen szervezet az Egyesület?
Az Egyesület egy Magyarországon bejegyzett, független non profit szervezet. Mint ilyen, az Egyesület minden téren önállóan és függetlenül dönt saját belátása és elképzelése szerint. Döntéseit nem köteles indokolni vagy annak érveit feltárni.

Miért van szükség az Egyesületre?
Az Első Magyar Minősített Szépségipai Szakemberek Egyesülete egy olyan érdekvédelmi szövetség és segítő partner, amely nélkülözhetetlen ebben a gyorsan fejlődő és változó szakmában annak érdekében, hogy a szolgáltatásokat igénybe vevő fogyasztók tájékozódhassanak, biztonságos választási lehetőségeikről.

Ki lehet Egyesületi tag?
Egyesületi taggá Magyarországon dolgozó szépségipari szakember, vagy Magyarországon bejegyzett szépségipari vállalkozás válhat.

Milyen követelménynek kell megfelelni az Egyesületi tagsághoz?
Az Egyesületi tagsághoz szükséges elfogadni és magára nézve kötelező érvényűnek tekinteni az Egyesület etikai kódexét és ennek megfelelő viselkedést tanúsítani.

Mikor kell tagdíjat fizetni?
A tagok belépéskor, majd azután éves rendszerességgel fizetnek tagdíjat.

Mennyibe kerül a tagdíj?
A szolgáltatókra vonatkozó tagdíj, egyéni vállalkozó vagy alkalmazott esetében a jelenlegi gazdasági helyzetre való tekintettel 0 Ft, de a tagdíj változtatásának jogát, a gazdasági helyzet javulása esetén fenntartjuk, a tagok előzetes értesítésével.
Társas vállalkozások esetében a tagdíjak egyénileg kerülnek megállapításra, ebben az Egyesület minden jogot illetve a változtatás jogát fenntartja magának.

Mi az egyszeri regisztrációs díj?
Az egyszeri regisztrációs díjat azért fizetik a tagok mert a belépés alkalmával adminisztrációs teendők adódnak velük kapcsolatosan. A regisztrációs díj fedezi a tagok honlapunkon és a kereső rendszerünkben történő megjelenítését is. Valamint a tagok részére is megküldünk minden egyesülettel kapcsolatos logót és grafikát amelyeket ők azután szabadon használhatnak saját nyomtatványaikon és webes felületeken.

Miért jó Nekem az egyesület vendégként?
Egyedülálló biztonságot nyújt Önnek, mivel tagjaink azzal, hogy csatlakoztak az Egyesülethez kinyilatkoztatták, hogy a vendég, vásárló első helyen áll náluk, mindenek előtt!
Válasszon Ön is szépségipari szakembert az Egyesületi tagok közül, mert az Egyesület keretein belül van pontosan rögzítve a tagok számára, hogy miként kell eljárniuk egy esetleges reklamáció, vagy vitás ügy során.

Miért jó Nekem az egyesület szakemberként?
Az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesülete az első független non profit szervezet hazánkban, amely felöleli a teljes szépségipart. Támogatást nyújt a szakembereknek munkájuk során, segít nekik orientálódni ebben a rohanó módon fejlődő iparágban. Hosszútávú partnerként számíthatnak az Egyesületre, érdekeik védelmében, fejlődésük elősegítésében.

Miért legyek együttműködő partner?
Az Egyesülettel történő együttműködés számtalan előnyt jelent forgalmazók, viszonteladók vagy oktatók részére, akiknek a szépségipari szakemberek jelentik a célközönséget. Hisz az egyesület égisze alatt könnyen egymásra talál vevő és eladó, tanár és tanuló. Továbbá az Egyesület ajánlása máris egy pozitív megkülönböztetés a szakemberek számára, ami miatt majd szívesen választják az Egyesület partnerét.

Tagként kötelességem a karitatív tevékenység a szakterületemen?
Természetesen nem kötelező, azonban üdvözöljük tagjaink ilyen irányú felajánlásait, hisz ez is része az Egyesület Ars Poeticájának.