Egyesületünk folyamatosan igyekszik képviselni a szépségiparban tevékenykedő szakembereket - többnyire a háttérből, így nem mindig van visszhangja - előfordul azonban, hogy tevékenységünk felkelti a média figyelmét is. Az egyesület weblapjának ez az aloldala a különböző médiamegjelenéseinket mutatja be.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2020-ban kitüntette, oklevéllel jutalmazta Egyesületünk elnökhelyettesét, Stuhl Andreát!

A teljes videó itt tekinthető meg: LINK

A Világgazdaság 2020. novemberi számában az egyesület alelnöke (Stuhl Andrea) nyilatkozott az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének nevében, a koronavírus miatt kialakult turista hiány befolyásáról a szépségszalonokra.

A teljes cikk itt olvasható: LINK

A Világgazdaság 2021. március 9-ei számában az egyesület alelnöke (Stuhl Andrea) nyilatkozott az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének nevében, a koronavírus miatti intézkedések és korlátozások hatásáról a szépségszalonokra és a szépségiparra, hiszen hazánkban a szépségipari cégek tizede mára már végleg bezárt a válsághelyzet miatt.

A teljes cikk itt olvasható: LINK

A Világgazdaság 2021. április 13-i számában megjelent cikkben nyilatkozott Egyesületünk alelnöke Stuhl Andrea.

„A március eleji zárással már több szolgáltatónak végleg eldőlt a sorsa, de még nincsenek pontos adataink arról, hogy hányan nem tudtak kinyitni, illetve hány vállalkozó döntött úgy az első hét alapján, hogy végleg bezárja az üzletét."

A cikk címe:
"A szalonok forgalma egyelőre messze elmarad a megszokottól"

A teljes cikk itt olvasható: LINK

Stuhl Andrea, az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének alelnöke nyilatkozott a Világgazdaság című szaklapnak. A cikkben arról van szó, hogy

"a szépségiparban is elkezdődött a vendégforgalom növekedése az elmúlt hetekben, de a legtöbb szolgáltatónál még így sem éri el a járvány előtti időszak forgalmának 50 százalékát."

A cikket itt olvashatjátok el: LINK

A Világgazdaság 2022. februári számában az egyesület alelnöke (Stuhl Andrea) nyilatkozott az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének nevében. A cikk címe: "Minőségi ugrás várható a szépségiparban"

A cikket itt olvashatjátok el: LINK

A Helló Vidék 2022. november 29-es cikkében Stuhl Andrea, az egyesület alelnöke nyilatkozott az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének nevében. A cikk címe: "Sorra húzhatják le a rolót a vidéki szépségszalonok: lassan ez is luxusnak számít Magyarországon"

A cikket itt olvashatjátok el: LINK

Az ATV Start vendégei Stuhl Andrea alelnök, Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesülete és Nógrádi József kereskedelmi és marketing igazgató, Trenkwalder.

A videót itt tudjátok megnézni: LINK