Az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesülete egy független non profit szervezet, amely azért jött létre, hogy tisztességes, kompetens és megbízható szolgáltatókat juttasson el az arra érzékeny és igényes vendégekhez, illetve intenzíven képviselje tagjai érdekeit, lobbizzon értük, biztosítva versenyképességüket európai kollégáikkal.

Ezért hoztuk létre a minden szolgáltató számára megfizethető tagságot, amely igazolja, hogy szolgáltatása, hozzáállása  megbízható és színvonalas. Egyesületünk számára a legfontosabb értéket az ügyfél, vendég jelenti.

Az Első Magyar Minősített Szépségipari Szakemberek Egyesületének pártoló tagjai, olyan a szépségiparban tevékenykedő szakemberek, akik elkötelezetten dolgoznak az iparág színvonalának emeléséért. A pártoló tagok a szolgáltatásaikat a legkiválóbb minőségben, az egyes folyamatokra vonatkozó biztonsági előírásoknak megfelelően végzik, fenntartva állandó és folyamatos szakmai fejlődésüket, mellyel méltó versenytársai lehetnek Nyugat-európai kollégáiknak.

Egyesület éves beszámoló

Miért van ilyenre szükség?

Tapasztalatunk szerint napjainkban a szépségipar, mint annyi más szakma is, nagyon felhígult. Ez köszönhető felgyorsult világunknak, a rengeteg kontrollálatlan online felületnek, közösségi médiának, ahol gyors hangzatos reklámok,  módosított fotók könnyen becsapják a vendégeket, vásárlókat és a szakembereket is.

Így egyre több elrontott munkával, elégedetlen vendéggel, vásárlóval találkoztunk, ez indított minket el azon az úton hogy létrehozzuk az Első Magyar Minősített Szépségipai Szakemberek Egyesületét.  Ha kötelezően nem szabályozható jobban ezen szolgáltatások minősége, fejlődésüket pedig korlátozni kívánják, akkor abban bízunk, hogy a  becsületes szakember önként fogja megmérettetni magát, már csak azért is, hogy élesen elkülönüljön a vendég, vevő szemében a tisztességtelen és felkészületlen versenytársaitól!

Küldetésünk

Célunk hogy hamarosan a Minősített Szépségipari Szakember jelzés egy- a szemnek megszokott-védjeggyé váljon! Olyanná, amit ha megpillantunk, már nem kell gondolkodnunk azon, hogy mit fémjelez, hanem jelentése belénk ivódik és egyenértékűvé válik a szépséggel, biztonsággal, a legmagasabb szakmai színvonallal!
Szeretnénk létrehozni elsőként Magyarországon a minőségi garanciát a szépségiparban.

A legjobb tudást átadni a szakembereknek, ezáltal a legjobb szakembereket kínálni a vendégeknek!